ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ

ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΔΙΡΡΕΥΜΑΤΙΩΤΩΝ ‘’ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ’’

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το Δ.Σ. του συλλόγου των απανταχού Διρρευματιωτών οι Άγιοι Ανάργυροι θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που με τις δωρεές τους και τον εθελοντισμό τους, συνέβαλλαν ώστε και φέτος 28-8-2018 να πραγματοποιηθεί η γιορτή του κεσκεσιού κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ονομαστικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μπέλλο Γεώργιο για την δωρεά των μαναβικών της γιορτής. ( 30 κιλά ντομάτες, 5 κιλά κρεμμύδια, 15 κιλά αγγούρια, τον Δημήτριο Κεχρή για την φιλοξενία που μας παρείχε δωρεάν στο μαγαζί του, την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά, την παπαδιά για τα δώρα που μας χάρισε για την λαχειοφόρο αγορά αλλά και όλη της, την προσπάθεια 2 μέρες πριν την γιορτή. Τον Χρήστο και τον μικρό Αργύρη για την διακίνηση των ποτών και αναψυκτικών, την Άννα, την Γεωργία, την Αριστέα και την Νεκταρία για την προσπάθεια της εξυπηρέτησης των παρευρισκομένων, τον Νικούλη για τις άρτια εξειδικευμένες γνώσεις μαγειρικής που μας παρείχε ώστε να απολαύουμε και φέτος ένα εξαιρετικό κεσκέσι, την κυρία Μαρία Σέγκου για όλη την προσπάθεια – 2 μέρες πλέον – για τον καθαρισμό, την προετοιμασία και την χειρωνακτική βοήθεια ακόμη και στο ανακάτεμα, τον Νικόλαο Κατσή για τα καλοψημένα σουβλάκια, το ζεύγος Σταμάτη και Ελένης Μελάχρη για το καθάρισμα στις πατάτες και όχι μόνο και τέλος το μικρό Βαγγέλη για το χαμόγελό του, δίκαια ανακηρύχτηκε από όλους μας, ως η μασκότ του συλλόγου.

Ολοκληρώνοντας, να ευχαριστήσουμε τον κύριο Βαγγέλη Κεχρή και τα μέλη του Δ.Σ. για το λάδι που δώρισαν (συνολικά 20 κιλά λάδι) με το οποίο παρασκευάσθηκε το κεσκέσι και οι χωριάτικες σαλάτες της γιορτής, και την εθελοντική προσπάθεια όλων των παραπάνω, για μια οργανωμένη γιορτή με ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες. Χωρίς όλες αυτές τις προσφορές και προσπάθειες θα ήταν αδύνατον να υπάρξει μια οργανωμένη γιορτή με θετικό πρόσημο.

Εκ του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ